Back to Top

Onze Honden

Uiteraard hebben we ook zelf honden waar we actief mee samenwerken. Graag stellen we hen aan jullie voor:

OH TripTrip

Een bordercollie zonder papieren die in Mario’s leven is gekomen toen ze vijf jaar was. Ze moest herplaatst worden omdat het niet langer ging in de roedel waar ze op dat moment woonde. Het klikte vanaf het eerste moment tussen Mario en Trip en wie haar ontmoet begrijpt dit wel, het is een vreselijk lieve, inmiddels senior, dame.

Ze heeft veel sporten op hoog niveau en altijd met veel enthousiasme gedaan: Gehoorzaamheid, Behendigheid, Flyball en Praktijkspeuren.

Nu ze met pensioen is laat ze zich nog graag verleiden tot een renwedstrijd met Vidar of Roy en mag ze nog graag speuren.

Op 18 januari 2021 hebben we afscheid moeten nemen van deze mooie en wijze oude dame. Ze is 15 jaar en vier maanden oud geworden en zal voor altijd in onze gedachten voortleven,

OH Roy

 

Roy

Een raszuivere werklijn bordercollie uit de Wannahave familie. Een druk baasje voor wie de wereld soms wat ingewikkeld in elkaar zit omdat hij maar één ding wil: WERKEN!

De sporten die hij actief doet zijn Behendigheid, Dogfrisbee en Schapen drijven.

Hij is enorm leergierig en heeft zelfs eens samen met Vidar een Dogdance act gedaan.

 

OH VidarVidar

De Nova Scotia Duck Tolling Retriever die de leermeesters van Gwen op jonge leeftijd nog mee mocht maken.

Een pienter en zeer werklustig hondje die uitblinkt in Jacht (zowel sport als praktijkjacht) en Dogdance. De overige sporten die hij samen met zijn ijverige vrouwtje heeft gedaan zijn Obedience, behendigheid en nazoek speurwerk.

Een zeer sociaal hondje die ook gebruikt is als LOTUS slachtoffer bij de opleiding voor dierverzorgers die EHBO bij dieren moesten leren.

 

 

 

Samen zijn deze kanjers onze drie musketiers!


OH