Back to Top

Gites

In de toekomst wordt het grote huis verbouwd tot twee comfortabele gites. Nu is dit nog niet het geval en wordt er aan gewerkt. Het is uiteraard wel mogelijk om bij een bezoek alvast een sneak preview te hebben op de voortgang en de plannen. We hopen in het najaar van 2020 daadwerkelijk te starten met de afwerking van deze accomodatie. Tot die tijd kunnen we u echter al een mooi alternatief aanbieden en kunt u gebruik maken één van de gites van onze fijne Franse buurman.
gite voisins
De gites van onze Franse buurman zijn gedateerd ingericht maar desondanks comfortabel, zeer ruim en goed geoutilleerd met onder andere een vaatwasmachine, koelkast met vriesvak, kookplaat en oven, wasmachine, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat, centrale verwarming en zelfs een kaasschaaf.

Gite La Cave:

Het huis heeft drie slaapkamers waarvan twee drie persoons en één twee persoons. Echter met honden lijkt 5 personen ons meer comfortabel.
Verder twee badkamers, een grote leefkeuken, zitkamer (van elkaar gescheiden door een tussendeur) en een hele grote omheinde tuin. Wel belangrijk om te weten is dat het erf van de buurman bewaakt wordt door honden (die vastliggen), honden buiten de omheinde tuin vasthouden dus totdat u het erf verlaten heeft. WIFI is niet aanwezig, houdt daar rekening mee.
gite slk en tuin
De kosten:

€ 550 per week.
Borg €100
Eindschoonmaak €50 (verplicht)

Stookkosten zijn seizoensgebonden en afhankelijk van de pijs van de huisbrandolie. Deze worden na afloop van uw verblijf apart afgerekend indien van toepassing.

Beddengoed is aanwezig badlinnen niet.