Back to Top

Even voorstellen:

Ik ben Gwen Pieters en ben de trotse eigenaar van Vidar een Nova Scotia Duck tolling retriever. Verder leven er bij en met mij 2 katten Sol en Sunna. Als laatste heb ik ook nog in een ruime buiten behuizing twee konijnen. Regelmatig zijn ook Trip en Roy de Bordercollies van mijn vriend Mario de Braal hier te vinden.

Voor Vidar waren er Jack Russell Terriër, Mjøllnir, en Labradors ,Baldr en Thor. Van al deze prachtige leermeesters heb ik heel veel mogen leren over de taal die zij spreken en over de sporten die we samen met veel plezier beoefenden.

Met mijn eigen honden volgde ik met heel veel plezier vele verschillende takken van hondensport. onder andere: Obedience, GG, agility, flyball, balans en coördinaten maar ook dogdance, jacht, zweetwerk, reddingshonden en speuren. Hierdoor leerde ik dat dieren nog veel leuker en interessanter zijn als je ze leert ‘lezen’ en je je verdiept in hun taal!

Naast mijn werk als paravetarinair sinds 1994 en het van huis uit opgegroeid te zijn tussen de dieren geef ik ook reeds sinds 1990 les in gehoorzaamheid en opvoedtrainingen en heb de benodigde diploma’s om mezelf kynologisch instructeur te mogen noemen. Sinds 2000 geef ik ook mijn eigen jachthonden training (facebook pagina: Jacht-Nieuwegein/Werkendam). In 2004 behaalde ik bij Tinley het diploma ‘dieren gedragadviseur ’ binnen de dierenartspraktijk. Jaarlijks school ik mij bij op het gebied van honden gedrag middels het volgen dan lezingen,congressen en workshops. Sinds 2016 ben ik ook afgestudeerd aan de opleiding tot gedragstherapeut bij Dogvision!

De wijze leermeesters ”Baldr en Mjöllnir”!   De huidige wijze leermeester “Vidar” !
gd1   gd2

 

Gedrag advies les

Gedragstherapie