Back to Top

Extra service

uitlaten pensionhondenAls extra service bieden we de mogelijkheid om uw hond mee te nemen op een lange wandeling (min. 45 minuten) in de nabijgelegen bossen. Uiteraard is dit alleen mogelijk als de drukte in het pension en de buitentemperatuur dit toelaat. Uw hond wordt aan de lijn meegenomen en mag niet loslopen, dit in verband met gevaar van zoekraken.


Een service voor kampeerders in de buurt is de dagopvang. In het kampeerseizoen kunt u gebruik maken van de service waarbij u uw hond ’s morgens bij ons brengt en zelf de hele dag de handen vrij hebt om dingen te doen waar de hond helaas niet aan mee kan of mag doen. Zo kunt u ook eens naar het strand, een cave bezoeken, lekker mountainbiken of kanoën zonder dat u zich ongerust hoeft te maken over het welzijn van uw hond.

U kunt uw hond brengen en ophalen ´s morgens tussen 8:30 en 9:00 uur en 's avonds tussen 17:30 en 18:30 uur of op een afwijkende tijd op afspraak.
Lukt het door omstandigheden niet om op tijd uw hond te komen halen? Geen probleem, tegen een geringe extra vergoeding blijft uw hond slapen en krijgt hij te eten zodat u hem de volgende morgen op kunt halen.

tevreden klanten      grote oppashond

Gwen is gecertificeert gedragsbegeleider van honden en heeft een ruime praktijkervaring. Dus loopt u in de dagelijkse omgang met uw hond tegen opvoedingsproblemen en/of gedragsvraagstukken aan dan kan hier tijdens het verblijf tevens aan gewerkt worden. Uiteraard na uitgebreid overleg vooraf en tegen een afgesproken vergoeding.