Back to Top

LCS Online training Knalt Eruit!
(zie eindejaars aanbieding verderop de pagina)

Wat moet je doen als je passie het delen van je kennis is op het gebied van honden training, met als specialisatie het gebruik van de clicker en targets binnen de jachttraining?

FB IMG 1604765751910
Wat moet je doen wanneer je emigratie samen met corona dit onmogelijk maakt? Juist dan moet je werken aan een online training! En precies dat heb ik afgelopen jaar gedaan. L.C.S. online gaat van start met module 1 "clicker jacht introductie" waarin ik de beginnende (Jacht) clicker combinatie meeneem in: "Wat is nou clicker training precies en wat zijn targets en hoe leer ik de hond deze aan? "

In module 2 "gebruik van clicker en targets", gaan we vervolgens de opgedane kennis en vaardigheden over clicker en targets inzetten voor het aanleren van verschillende basisvaardigheden die je binnen de jachthonden training nodig hebt.

De beide moules zijn gemaakt en worden desgewenst begeleid door Gwen over wie je meer kunt lezen onder het tabblad 'Wie zijn Wij' op deze website.

Heb je interesse in een van de modules geef je dan snel op want het is een interactieve module waarbij ik de cursisten desgewenst van feedback voorzie op hun ingestuurde filmpjes gemaakt van hun trainingen. Hierdoor kan het zijn dat je aanvraag tijdelijk op een wachtlijst terecht komt als er veel cursisten deelnemen. Ik wil namelijk graag voldoende tijd en kwaliteit aan de online begeleiding kunnen besteden. Uiteraard is er wel altijd direct ruimte in de variant zonder feedback. Je kunt dan wel alles lezen en zien maar geen vragen of train filmpjes voor feedback plaatsen. Voor deze optie zijn meer plekken beschikbaar en zijn de kosten uiteraard ook wat lager dan de 'inclusief feedback' variant.

Pups zullen in de met feedback variant zoveel mogelijk voorrang blijven krijgen omdat je juist in die periode al zo’n mooie, niet fysiek of mentaal belastende, basis kan leggen met clicker jacht training.

Deze online modules hoeven zeker niet je huidige groepstraining te vervangen, het kan deze juist heel mooi aanvullen!

Kynologisch instructeurs let op!

Zo lang de live slimme klik workshops door de geldende corona maatregelen niet plaats kunnen vinden zijn deze beide online modules ook elk met 20 punten in categorie B geaccrediteerd door het CKI van de Raad van Beheer. Heeft u hierin interesse, stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. over hoe u, naast deelnemen, in aanmerking komt voor deze punten.

Wat vinden de cursisten van de modules?
Hieronder een kleine greep uit de vele positieve feedback die ik tot nu toe mocht ontvangen. Gemiddeld ontvingen we een beoordeling van 4,5 ster op de schaal van vijf sterren.
Marjon Cremers zegt: "Een half jaar geleden was er geen land te bezeilen met Tommy op de jonge honden jachttraining. Hij was zo hyper, afgeleid en overprikkeld. Nu kan ik hem in alle rust de basis goed leren en kan ik daarna de afleiding van een groep weer gaan opbouwen. Over de feedback wil ik het volgende zeggen: "Heel erg goed! Postitief, opbouwend, maar ook kritisch om je echt verder te helpen. Daar houd ik van."
Vidar studeertAgatha van Velzen zegt over de cursus: "Wat ik ook heel leuk vond was jou subtiele lichaamstaal bij de uitvoering van de oefeningen. Daar zag ik de honden op reageren. Dat geeft voor mij weer aan dat lichaamstaal zo belangrijk is. Wij zijn er ons vaak niet van bewust hoe onze honden specialist zijn in het lezen van onze lichaamstaal."
Sophie de Beeld schrijft ons:"Ik was erg te spreken over de inhoud. Er is veel tijd, zorg en aandacht besteed aan de uitgebreide uitleg op de website en vervolgens op Facebook. Ook de filmpjes sloten naadloos aan bij de tekst. Ik heb ervan genoten en ook de filmpjes van mijn medecursisten waren heel leerzaam, net zoals de Feedback die hun ontvingen ook leerzaam voor ons was."
Anne Kemper zegt over module 1: "Wat jammer dat ik toen niet wist wat ik nu wel weet. Je krijgt waar voor je geld en ik zal het zeker aanbevelen. Ik was blij met de positieve en deskundige feedback."
Dankzij deze vele positieve reacties durf ik het nu aan om een "Niet Goed - Geld terug" garantie aan te bieden. Dit houdt in dat als de module(s) na drie dagen toegang toch niet brengen wat je ervan verwachtte je dit kenbaar kunt maken waarna je je geld terug krijgt.

WE KNALLEN HET JAAR UIT!!
Met voor een laatste maal een spetterende aanbieding!
Een jaar lang toegang tot zowel module 1 als 2 (zonder Feedback) met 50% korting.
Ofwel geen € 198 voor een half jaar toegang maar slechts € 99 en een heel jaar toegang.
Deze aanbieding is geldig tot 31 december om 23:59 uur.
De reden dat we met de modules gaan stoppen is omdat we de modules ook in de Franse taal op willen gaan nemen en waar nodig reviseren of verduidelijken we de huidige inhoud. Aangezien dit naast de trainingsweken en het hondenpension en onze andere werkzaamheden zal moeten gebeuren heb ik ervoor gekozen om de variant met feedback vanaf nu niet meer aan te bieden.

Module 1
Voor wie?
Deze module is speciaal bedoeld voor "beginnende" jacht combinaties die zich willen verdiepen in wat clicker/marker training voor ze kan betekenen binnen de jachthonden training. Dus voor combinaties die nog niet bekend zijn met het fenomeen clicker/marker training, nog niet bekend zijn met de leerprincipes die daaraan ten grondslag liggen en die de hond nog geen targets of andere vaardigheden op deze manier hebben geleerd. Kortom zoals de naam van de module al doet vermoeden, voor combinaties die geïntroduceerd willen worden in het fenomeen clicker training. Omdat jonge honden de meest aansluitende doelgroep zijn voor deze modules zullen zij eventueel voorrang krijgen op de wachtlijst. Geef dit dan ook aan in je aanmeldingsmail.

FB IMG 1604766037162Wat is de inhoud van module 1?
Module 1 zal 10 geschreven lessen op de website bevatten en daarbij in een besloten Facebook groep 10 leereenheden. Deze leereenheden bevatten gemiddeld 3 tot 10 instuctie filmpjes. Je kunt deze module geheel in je eigen tempo, binnen het kwartaal dat je je in de groep bevindt doorlopen. Een groot deel zal theoretische kennis over clicker training zijn, die nodig is om een methode goed te begrijpen alvorens je er verstandig mee aan de slag kunt. Een tweede deel zal zijn: het praktisch ermee aan de slag gaan om een aantal targets en vaardigheden mee aan te gaan leren. Te denken valt aan de beginselen van impuls controle en het aanleren van het iets in de bek nemen. Verder neus- en poot targets op verschillende opjecten maar ook oefeningen/targets aanleren d.m.v. freeshapen en vele andere leerprincipes komen uitgebreid aan bod. Verder is er bonus materiaal beschikbaar met de vorderingen die pup Njord maakt bij het uitvoeren van dezelfde oefeningen. De opgedane kennis en vaardigheden gaan we vervolgens in module 2 inzetten voor het daadwerkelijk aanleren van tal van verschillende basisvaardigheden die je binnen de jacht training nodig zult hebben.

De module zal deels dus theorie bevatten die je via een speciale inlogcode op onze website kunt doornemen. Daarnaast heb ik op Facebook een speciale leereenheid aangemaakt waarin de bijbehorende instructiefilmpjes te zien zijn. Hier kun je ook je eigen train filmpjes onder plaatsen zodat ik regelmatig met je training kan meekijken en jullie als combinatie feedback kan geven gedurende het kwartaal dat je in deze groep deelneemt.

De kosten voor deze module zijn inclusief Feedback van Gwen € 105,= Niet meer beschikbaar
De kosten voor deze module zijn exclusief Feedback € 85,= Uitsluitend beschikbaar in combinatie met module 2 (zie knallende aanbieding)

De prijs is inclusief alle oefeningen die je na kunt lezen als E-Book op de website en kunt bekijken als individueel filmpje op de speciaal hiervoor gecreëerde besloten Facebook community. Ook de beoordeling van alle ingestuurde filmpjes en overige vragen met betrekking tot de lesinhoud is hierbij inbegrepen. Optioneel is het bijkopen van een online privé video les zodat ik desgewenst live met je mee kan kijken en instructies kan geven.

Pakket Korting:
Bij aankoop van beide modules kunnen we een pakket korting aanbieden van 10%. De prijs voor de beide modules inclusief Feedback van Gwen wordt dan € 235,= Niet meer beschikbaar.
Wil je de beide modules exclusief de Feedback dan betaal je hiervoor € 198,= (zie knallende aanbieding)

Aanmelden:
Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Module 2
Voor wie?
praktijk heel
Voor alle jacht combinaties die reeds bekend zijn en werken met de clicker en targets en de theorie hierachter, maar niet precies weten hoe deze nu in te zetten bij het aanleren van een groot aantal basisvaardigheden binnen de jachthonden training. Dus voor combinaties waarvan de honden solide handtouch poot- en neustargets beheersen en reeds een placeboard als 'place to be' zien en een met de hand aangeboden apport op commando kunnen vastpakken. Omdat jonge honden de meest aansluitende doelgroep zijn voor deze modules zullen zij voorrang krijgen op de wachtlijst.

Wat is de inhoud van module 2 ?
Module 2 zal 8 geschreven meervoudige onderwerpen op de website bevatten en daarbij in een besloten Facebook groep 16 leereenheden. Deze leereenheden bevatten gemiddeld 5 tot 15 instuctie filmpjes. die je, geheel in je eigen tempo, het half jaar dat je je in de groep bevindt kunt doorlopen. Je gaat je hier verdiepen in het met de clicker en/of target training aanleren van de volgende basisvaardigheden:

FB IMG 1604765928110- Model apport
- Dirigeren
- Heelwork
- Placeboard gebruik
- Pivoteren
- Impuls controle/ Steadyness
- Fluit commando's
- Op de plaats blijven
- Afleidingen
- Bonus materiaal met Pup Njord

De kosten voor module 2 zijn inclusief Feedback van Gwen zijn €155,= Niet meer beschikbaar
De kosten voor deze module zijn exclusief Feedback € 135,= Uitsluitend beschikbaar in combinatie met module 1 (zie knallende aanbieding)

De prijs is inclusief alle oefeningen die je na kunt lezen als E-Book op de website en kunt bekijken als individueel filmpje op de speciaal hiervoor gecreëerde besloten Facebook community. Ook de beoordeling van alle ingestuurde filmpjes en overige vragen met betrekking tot de lesinhoud is hierbij inbegrepen. Optioneel is het bijkopen van een online privé video les zodat ik desgewenst live met je mee kan kijken en instructies kan geven.

Pakket Korting:
Bij aankoop van beide modules kunnen we een pakket korting aanbieden van 10%. De prijs voor de beide modules inclusief Feedback van Gwen wordt dan € 235,= Niet meer beschikbaar.
Wil je de beide modules exclusief de Feedback dan betaal je hiervoor € 198,= (zie knallende aanbieding)

Aanmelden:
Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.