NL taal FR taal EN taal

Gedragstherapie en privelessen

DB hond links1DB hond rechts1
Gwepie's
Hollandse
Hoekje

Klik op een van de hondjes

Mariovert module


pin

Let op!

In februari 2019 is ons pension

beperkt geopend. 

Contact

Les Chiens Sportives
Chez Penot
16380 Charras
France
+33(0)7 69529946
+31(0)6 22386650
info@leschienssportives.com

Tarieven

Omdat we ervoor kiezen kwalitatief goede zorg te bieden proberen we daar waar mogelijk twee honden per kennel te matchen zodat ze niet alleen en eenzaam zijn. Daarnaast is een warmtebron als de temparatuur daalt standaard. Uiteraard ziet u dit terug in onze tarieven, deze zijn 's zomers goedkoper dan in de winter.

November t/m Maart 1e hond €16 en de volgende eigen hond €14           Mario Kennels 16   
 April t/m Oktober 1e hond €15 en de volgende eigen hond €13

Omdat het voor honden beter is om niet te plotseling van voer te wisselen vragen we u om eigen voer mee te geven. Verder is het verplicht het vaccinatieboekje van de hond mee te brengen en bij ons achter te laten. Daarin staan uiteraard de geldige vacccinaties vermeld. Tevens is fijn als u een eigen mandje of kleedje meegeeft zodat de hond wat vertrouwde geur van thuis om zich heen heeft.
tevreden klantIn geval van medicijngebruik brengt u ook deze mee met daarbij de uitgeschreven dosering.

We nemen uw hond(en) 2x per dag mee op een wandeling aan de lijn. Daarnaast gaan ze 1 à 2x op de speelplaats (binnen of buiten, afhankelijk van het weer). Op de speelplaats zijn de honden altijd onder toezicht en worden ze uitgedaagd met diverse hersenwerkjes. BallenbakVanzelfsprekend worden de hokken van de honden dagelijks schoongemaakt en beschikken de honden altijd over vers drinkwater.

              Tevreden koppies op de uitren weide                                                                                 Moe maar voldaan      
blije oppashondenblije oppashond