Back to Top

Tarieven en openingstijden

Omdat we ervoor kiezen kwalitatief goede zorg te bieden proberen we daar waar mogelijk twee honden per kennel te matchen zodat ze niet alleen en eenzaam zijn. Daarnaast is een warmtebron als de temparatuur daalt standaard. Uiteraard ziet u dit terug in onze tarieven, deze zijn 's zomers goedkoper dan in de winter.

De tarieven zijn: 1e hond €17,25 en de volgende eigen hond €15 per hond per dag
indien de buitentemperatuur of de weersomstandigheden dit noodzakelijk maken worden de binnenkennels verwarmd. In de regel is dit tijdens de wintermaanden (december tot en met maart). De extra kosten van de verwarming bedragen € 1,75 per hond per dag.

Openingstijden:

Om de rust te bewaren in het pension hebben we ervoor gekozen om de mogelijkheid honden te halen en brengen te beperken. U kunt uw honden maandag tot en met zaterdag brengen en halen 's morgens tussen 8:30 en 9:00 uur of 's avonds tussen 17:30 en 18:30 uur of op afspraak. Zondag gesloten (bij uitzondering op afspraak mogelijk).
tevreden klant

blije oppashondWe nemen uw hond(en) 3x per dag mee om met ze te spelen op de uitren weide. Het vierde late avondrondje is aan de lijn. Op de speelplaats en de speelweide zijn de honden altijd onder toezicht en worden ze uitgedaagd met diverse hersenwerkjes. Vanzelfsprekend worden de hokken van de honden dagelijks schoongemaakt en beschikken de honden altijd over vers drinkwater.