Back to Top

Honden

Let op: U kunt uw hond tijdens het verblijf in ons pension volgen op onze facebookkpagina. U vindt daar een fotoalbum waarin we regelmatig foto's van onze pensiongasten posten!

UitrenweideVoor de honden hebben we een aantal ruime verblijven met een eigen buitenruimte. De binnenruimte is voorzien van verwarming zodat uw hond comfortabel van de vakantie kan genieten. 4x per dag worden de honden, alleen of in kleine groepjes, onder toezicht naar de uitrenweides gebracht waar ze hun energie kwijt kunnen zonder gevaar te lopen, want deze uitrenweides zijn geheel voorzien van een afrastering.

ZoekkleedUiteraard krijgen ze ook dagelijks voldoende geestelijke uitdaging in de vorm van spel en hersenwerkjes van ons.

Dagelijks wordt de gezondheid van uw hond deskundig beoordeeld en bij twijfel wordt de dierenarts geconsulteerd.

Gebruikt uw hond medicijnen? Geen probleem, dankzij het para veterinaire verleden van Gwen is het allemaal mogelijk en verantwoord.
Uiteraard zijn we volledig verzekerd en zijn de kennels voorzien van rookmelders en is er brandblusapparatuur.

U bent na afspraak van harte welkom voor een rondleiding en om ons kennis te laten maken met uw hond(en).
Let op: Om in ons pension te gast te mogen zijn is het noodzakelijk dat de vaccinaties van uw hond jaarlijks herhaald worden. We vragen dan ook het entingsboekje mee te brengen.

De binnenverblijven De buitenverblijven
Mario Kennels 8 Mario Kennels 15