Gedrag advies les

Met welke vragen kunt u zoal terecht voor een gedrag advies les?
U kunt met al uw vragen omtrent het gedrag van uw hond terecht. Een aantal voorbeelden zal ik u geven:
- Mijn pup/hond is nog steeds niet zindelijk, hoe leer ik dat juist aan?
- Mijn pup kan niet goed alleen thuis zijn, hoe bouw ik dat het beste op?
- Mijn pup/hond is er angstig voor…..hoe ga ik hier mee om?
- Mijn pup/hond komt niet wanneer ik hem roep.
- Mijn pup/hond trekt zo aan de lijn.

 

Wat mag u verwachten van een gedrag advies les?
Voorafgaand aan het gedrag advies les wordt u een korte vragen lijst toe gemaild. Het is fijn wanneer u deze vast zorgvuldig invult en retour zend. Op deze manier kan de gedragsadviseur zich vast goed in uw hulpvraag verdiepen en kan de 60 minuten durende les optimaal benut worden om u goed te kunnen adviseren in het gedrag van uw hond.
Tijdens de les zullen u nog wat aanvullende vragen gesteld worden en zal er gekeken worden naar hoe de hond zich in de ruimte/ veld gedraagt en hoe u op de hond reageert. Dit alles bij elkaar zal leiden tot advisering en hoe om te gaan met de door u gestelde hulpvraag.
De week na de les zal de gedrag adviseur u kort de besproken adviezen per mail doen toekomen. Zo nodig is het mogelijk om na twee tot vier weken een herhaling van de les af te spreken, deze zal 30 minuten duren.

Wat zijn de kosten van een gedrag advies les?
De kosten zijn € 50,- per 60 minuten les. Wanneer er meer tijd nodig is om u goed te adviseren is het raadzaam een vervolg afspraak te maken. Mocht u meerdere problemen hebben met uw hond die niet met elkaar in verbinding lijken te staan is het verstandig per les maximaal 1 a 2 problemen te bespreken , hiermee aan het werk te gaan en eventueel in een later stadium de overige problemen bespreken.

Terug