NL taal FR taal EN taal

Gedragstherapie en privelessen

DB hond links1DB hond rechts1
Gwepie's
Hollandse
Hoekje

Klik op een van de hondjes

Mariovert module

Contact

Les Chiens Sportives

3 Route De La Garde
LD Chez Penot
16380 Charras
France
+31(0)6 22386650

+33(0)769559942
info@leschienssportives.com

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 8:30 - 9:30 en 17:30 - 18:30 uur
Zaterdag: na afspraak tussen 8:30 - 9:30 of 17:30 - 18:30 uur
Zondag: gesloten

(in uitzonderingsgevallen kan er vooraf een afspraak gemaakt worden om van de openingstijden af te wijken)

Workshopweken

Het mogelijk om bij ons diverse workshopweken te boeken. Voor enkele workshops geldt dat hiervoor accreditatiepunten door de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied toegekend worden, noodzakelijk voor de (verplichte) nascholing voor  kynologisch instructeurs. Gedurende het gehele jaar kunt u uit onderstaande weken een keuze maken als u met een groep(je) een leuke trainings/vakantieweek wilt hebben:

Trainings weken 4-6 personen:
De sporten waar men les in kan krijgen zijn gehoorzaamheid, jacht, behendigheid of dogdance. U krijgt vier dagdelen per week les tijdens deze week. De rest van de dag kunt u genieten van prachtige wandelingen of het bezoeken van pittoreske dorpjes.
We zullen gebruik maken van onze eigen terrein maar ook terecht kunnen op verschillende prachtige uitgestrekte terreinen in de omgeving met verschillende vegetaties.uitzicht 5
gite voisinsU zult verblijven in  één van de gites van onze aardige Franse buren. Deze zijn wat gedateerd echter goed geoutilleerd en comfortabel en voorzien van een zeer grote totaal omheinde tuin of erf.
De kosten van de week zijn  vanaf 345,- per persoon afhankelijk van de keuze van de gite (minimaal 4 deelnemers) dit is inclusief verblijf en maaltijd bij aankomst exclusief €50,- schoonmaakkosten. Er zal contant 100,- euro borgkosten gevraagd worden. Deze krijgt u bij het netjes (haar en moddervrij) en heel achterlaten van de gite weer terug. Uiteraard zijn zijn specifieke wensen zoals bijvoorbeeld meer of minder lesuren of niet meetrainende partners mogelijk. Vraag voor meer informatie hierover om ons á la carte menu.gite slk en tuin
Trainings weken 2 -3 personen:
De sporten waar men les in kan krijgen zijn gehoorzaamheid, jacht, behendigheid of dogdance. U krijgt vier dagdelen per week les tijdens deze week. De rest van de dag kunt u genieten van prachtige wandelingen of het bezoeken van pittoreske dorpjes.
We zullen gebruik maken van onze eigen terrein maar ook terecht kunnen op verschillende prachtige uitgestrekte terreinen in de omgeving met verschillende vegetaties.
U zult verblijven in onze caravans le Rouge-gorge (1 persoon of echtpaar) of le Martin-pêcheur (2 persoons). RG en MP aanzichtDeze zijn goed geoutilleerd en comfortabel en voorzien van terras in jacht stijl. Voor de caravans heeft u zeer veel ruimte en prachtige uitzichten. De caravans zijn voorzien van sanitair, echter we raden u aan voor meer comfort en ruimte gebruik te maken van de speciale gasten badkamer en toilet in een apart deel van ons woonhuis.
De kosten van de week zijn vanaf  €350,- per persoon (minimaal 2 deelnemers) dit is inclusief verblijf en maaltijd bij aankomst, exclusief €20,- schoonmaakkosten. . Er zal contant €50,- euro borgkosten gevraagd worden. Deze krijgt u bij het netjes (haar en moddervrij) en heel achterlaten van de caravans weer terug.
Uiteraard zijn zijn specifieke wensen zoals bijvoorbeeld meer of minder lesuren of gebruik maken van een gite mogelijk. Vraag voor meer informatie hierover om ons á la carte menu.
badkamer tbv caravansinterieur RG


Gedragstherapie week

gedragstherapie weken zijn gedurende het hele jaar te boeken. We zullen 5 dagdelen besteden aan het betreffende "gedragsprobleem" en middels gerichte adviezen en training hopen we te komen tot het kunnen managen van het gedrag en daar waar kan het omvormen naar gewenst gedrag. Deze weken wordt er slechts met 1 hond gewerkt en zullen er maximaal 2 personen aanwezig kunnen zijn.
We zullen gebruik maken van onze eigen terrein maar ook terecht kunnen op verschillende prachtige uitgestrekte terreinen in de omgeving.
interieur mpU zult verblijven in onze caravan le Martin-pêcheur (2 persoons) Deze is goed geoutilleerd en comfortabel en voorzien van terras in jacht stijl. Voor de caravan heeft u zeer veel ruimte en prachtige uitzichten. De caravan is voorzien van sanitair, echter we raden u aan voor meer comfort en ruimte gebruik te maken van de speciale gasten badkamer en toilet in een apart deel van ons woonhuis.
De kosten van de week zijn €625,- dit is inclusief verblijf en maaltijd bij aankomst. Er zal contant €50,- euro borgkosten gevraagd worden. Deze krijgt u bij het netjes (haar en moddervrij) en heel achterlaten van de caravans weer terug.
Uiteraard zijn zijn specifieke wensen zoals bijvoorbeeld meer of minder lesuren of gebruik maken van een gite mogelijk. Vraag voor meer informatie hierover om ons á la carte menu.


Clicker workshop:click 1

Let op: bij deelname aan deze week zijn accreditatiepunten te verkrijgen.

Trainings week waarin uitgebreid ingegaan zal worden in hoe en waar de clicker ingezet kan worden bij het aanleren of verfijnen van de standaard jacht proef oefeningen. Er zullen drie dagdelen besteed worden aan leerprincipes,hoe de clicker hier in past en hoe we hem in kunnen zetten binnen de jachttraining. Daarnaast zullen we vier dagdelen hier praktisch mee aan de slag gaan, maar zal er ook tijd zijn voor uitdagende trainingen op niveau van de verschillende combinaties.

U zult verblijven in één van de gites van onze aardige Franse buren. Deze zijn wat gedateerd echter goed geoutilleerd en comfortabel en voorzien van een zeer grote totaal omheinde tuin of erf.
De kosten van de week zijn vanaf €625,- per persoon afhankelijk van de keuze van de gite (minimaal 4 deelnemers) dit is inclusief verblijf en maaltijd bij aankomst exclusief €50,- schoonmaakkosten. Er zal contant €100,- euro borgkosten gevraagd worden. Deze krijgt u bij het netjes (haar en moddervrij) en heel achterlaten van de gite weer terug.
click 2


Meer informatie of direct boeken?
Stuur voor de actuele beschikbaarheid een mail met uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
we streven ernaar om uw vraag binnen twee (werk) dagen te beantwoorden.


 

Omgeving:
Hieronder een impressie van de terreinen waar u gebruik van kunt maken. Voor meer foto's zie het kopje album.
vooruitsturen
Mooie afstanden zonder prikkeldraad of andere gevaren.
beh baan details
Ons eigen terrein met de behendigheidsbaan.
abdij
Uitdagende terreinen met water (voor waterwerk) zijn op rij afstand.
Voor meer informatie of andere wensen bel of mail ons gerust!
A biêntot!
Gwen en Mario