NL taal FR taal EN taal

Gedragstherapie en privelessen

DB hond links1DB hond rechts1
Gwepie's
Hollandse
Hoekje

Klik op een van de hondjes

Mariovert module


pin

Nieuw L.C.S. Online 

Kijk voor meer informatie over de Online modules onder het menu hondenschool/ LCS Online
of klik hier

Contact

Les Chiens Sportives
Chez Penot
16380 Charras
France
+33(0)7 69529946
+31(0)6 22386650
info@leschienssportives.com

Gites

in de toekomst wordt het grote huis verbouwd tot twee comfortabele gites. Nu is dit nog niet het geval en wordt er aan gewerkt. Het is uiteraard wel mogelijk om bij een bezoek alvast een sneak preview te hebben op de voortgang en de plannen. We hopen in het najaar van 2020 daadwerkelijk te starten met de afwerking van deze accomodatie. Tot die tijd kunnen we u  echter al een mooi alternatief aanbieden en kunt u gebruik maken één van de gites van onze fijne Franse buurman.
gite voisins

De gites van onze Franse buurman zijn gedateerd ingericht maar desondanks comfortabel, zeer ruim en goed geoutilleerd met onder andere een vaatwasmachine, koelkast met vriesvak, kookplaat en oven, wasmachine, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat, centrale verwarming en zelfs een kaasschaaf.

Gite La Cave:

Het huis heeft drie slaapkamers waarvan twee drie persoons en één twee persoons. Echter met honden lijkt 5 personen ons meer comfortabel.
Verder twee badkamers, een grote leefkeuken, zitkamer (van elkaar gescheiden door een tussendeur) en een hele grote omheinde tuin. Wel belangrijk om te weten is dat het erf van de buurman bewaakt wordt door honden (die vastliggen), honden buiten de omheinde tuin vasthouden dus totdat u het erf verlaten heeft. WIFI is niet aanwezig, houdt daar rekening mee.              
gite slk en tuin

De kosten:
€ 550 per week.Borg €100
Eindschoonmaak €50 (verplicht)
Stookkosten zijn seizoensgebonden en afhankelijk van de pijs van de huisbrandolie. Deze worden na afloop van uw verblijf apart afgerekend indien van toepassing.

beddengoed is aanwezig badlinnen niet.Gite La Tuiliere20181224 220618

Het huis heeft drie slaapkamers waarvan een 3-persoons en twee 2-persoons. Echter de tweede tweede 2-persoons kamer is slechts toegankelijk via de andere 2-persoons slaapkamer en is gescheiden door een tussendeur. Daarnaast is er in de ruime woonkamer ook nog een slaapbank met ruimte voor twee personen aanwezig. 20181224 220312a

Verder een badkamer, twee toiletten een grote woonkeuken, grote zitkamer, een aparte bijkeuken, cave en bergerie. Buiten zijn er diverse velden waar soms schapen grazen en is er een groot geheel omheind erf. De omgeving is zeer rustig, u bent hier echt op uzelf. WIFI is niet aanwezig, houdt daar rekening mee. 
De kosten:

€ 650 per week.Borg €100
Eindschoonmaak €50 (verplicht)
Stookkosten zijn seizoensgebonden en afhankelijk van de pijs van de huisbrandolie. Deze worden na afloop van uw verblijf apart afgerekend indien van toepassing.

beddengoed is aanwezig badlinnen niet.