Contact met Gwen

Les Chiens Sportives

Gw.E.H.B.O
(Gwepie's eerste hulp bij opvoeden en gedrag)

 

Gwen Pieters

gwen@leschienssportives.com

+31 (0)6-15519965

Inloggen cursus

foto Banner
Welkom Deelnemers aan de Online training. Zodra jullie ingelogd zijn hebben jullie toegang tot de lessen en vinden jullie onder het kopje Cursusinformatie verdere uitleg.

Nog geen deelnemer en wel interesse om online een interactieve jacht honden training op basis van clicker training te volgen? Ik heb een tweetal modules ontwikkeld waarin ik jullie stap voor stap meeneem in het, met behulp van de clicker training, aanleren van een groot aantal basisvaardigheden die nodig zijn voor het opleiden van een goede jachthond. Gedurende de cursus krijg je behalve veel geschreven informatie ook toegang tot een besloten Facebook community waarin je voorbeeld filmjes kunt bekijken en interactief filmpjes van je eigen vorderingen kunt plaatsen en eventueel vragen aan mij kunt stellen. Klik hier voor meer informatie voor inschrijven stuur je een e-mail naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Weet je nog niet wie ik en welke competenties ik heb klik dan hier voor een nadere kennismaking
Voor meer informatie over de mogelijkheden voor trainingsvakantie weken bij ons in Frankrijk klik hier of mail voor een meer persoonlijk aanbod.
Wil je weten wanneer ik weer in Nederland ben voor het geven van workshops en privé lessen houdt dan de agenda in de gaten.
Wil je een in Frankrijk of online privé les of gedrags consult boeken stuur dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.