NL taal FR taal EN taal

Gedragstherapie en privelessen

DB hond links1DB hond rechts1
Gwepie's
Hollandse
Hoekje

Klik op een van de hondjes

Mariovert module


pin

Ons pension is gesloten van 13 t/m 24 februari 2020

Contact

Les Chiens Sportives
Chez Penot
16380 Charras
France
+33(0)7 69529946
+31(0)6 22386650
info@leschienssportives.com

persoonlijk 5Gwen Pieters

Na een lange loopbaan van inmiddels 25 jaar als Paraveterinair, gedrag adviseur en kynologisch instructeur, besloot ik in 2015 in de droom van Mario thuis te horen. Uiteraard moest het werken met dieren en hun mensen hierin centraal blijven staan, want dat is nu eenmaal mijn passie!

Maar dit creëren in meer rust en ruimte samen met mijn partner, klonk mij als muziek in de oren. Wel wilde ik eerst mijn HBO opleiding tot gedragsdeskundige voor honden afronden, dit was in januari ’16 het geval, zodat ik mezelf nu ook erkend gedragsbegeleider van honden mag noemen. Deze kennis zal ik goed kunnen gebruiken binnen de diensten de wij u als ‘Les Chiens Sportives’ gaan bieden.

Met mijn eigen honden beoefende ik door de jaren heen tal van hondensporten, met mijn huidige maatje Vidar beoefen ik op hoog niveau Jachttraining, Dogdance en Gehoorzaamheid en zijn wij met enige regelmaat ‘picker up’ bij echte jachten. De bekroning was deelname aan het EK en WK dogdance, het behalen van de eerste plaats op het NK dogdance en onze deelname aan de fameuze "Nimrod".

Voor mij staat respectvol samenwerken met mens en dier hoog in het vaandel!