NL taal FR taal EN taal

Gedragstherapie en privelessen

DB hond links1DB hond rechts1
Gwepie's
Hollandse
Hoekje

Klik op een van de hondjes

Mariovert module

Contact

Les Chiens Sportives

3 Route De La Garde
LD Chez Penot
16380 Charras
France
+31(0)6 22386650

+33(0)769559942
info@leschienssportives.com

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 8:30 - 9:30 en 17:30 - 18:30 uur
Zaterdag: na afspraak tussen 8:30 - 9:30 of 17:30 - 18:30 uur
Zondag: gesloten

(in uitzonderingsgevallen kan er vooraf een afspraak gemaakt worden om van de openingstijden af te wijken)

Extra service

Als extra service bieden we de mogelijkheid om uw hond mee te nemen op een lange wandeling (min. 45 minuten) in de nabijgelegen bossen. uitlaten pensionhondenUiteraard is dit alleen mogelijk als de drukte in het pension en de buitentemperatuur dit toelaat. Uw hond wordt aan de lijn meegenomen en mag niet loslopen, dit in verband met gevaar van zoekraken.

Een service voor kampeerders in de buurt is de dagopvang. In het kampeerseizoen kunt u gebruik maken van de service waarbij u uw hond ’s morgens bij ons brengt en zelf de hele dag de handen vrij hebt om dingen te doen waar de hond helaas niet aan mee kan of mag doen. Zo kunt u ook eens naar het strand, een cave bezoeken, lekker mountainbiken of kanoën zonder dat u zich ongerust hoeft te maken over het welzijn van uw hond.

U kunt uw hond  brengen en ophalen ´s morgens tussen 8:30 en 9:00 uur en 's avonds tussen 17:30 en 18:30 uur of op een afwijkende tijd op afspraak.
Lukt het door omstandigheden niet om op tijd uw hond te komen halen? Geen probleem, tegen een geringe extra vergoeding blijft uw hond slapen en krijgt hij te eten zodat u hem de volgende morgen op kunt halen.
tevreden klanten
Gwen is gecertificeert gedragsbegeleider van honden en heeft een ruime praktijkervaring. Dus loopt u in de dagelijkse omgang met uw hond tegen opvoedingsproblemen en/of gedragsvraagstukken aan dan kan hier tijdens het verblijf tevens aan gewerkt worden. Uiteraard na uitgebreid overleg vooraf en tegen een afgesproken vergoeding.

grote oppashond