Back to Top

GWorkshops ( Gwepie’s workshops ) en privé lessen.

ws1Gwepie’s blijft ook in Nederland garant staan voor leuke inspirerende workshops of privélessen. De kennis en passie die Gwen Pieters afgelopen 20 jaar heeft opgedaan als paraveterinair medewerker binnen dierenartsen praktijken en de kennis die ze afgelopen 25 jaar heeft opgedaan als kynologisch instructeur blijft ze ook in Nederland graag met andere delen!

In de volgende disciplines zijn privélessen of workshops aan te vragen:
- Jachttraining
- Dogdance
- Hersenwerk
- Opvoeding en gehoorzaamheid
- EHBO voor honden

ws2In alle gevallen zal er gewerkt worden aan samen met je hond werken. Dus niet je hond voor je laten werken omdat het moet, maar samenwerken met je hond omdat jullie dat het leukste gaan vinden dat er is. Dit gaan we proberen te bereiken door te werken van uit motivatie in plaats van dwang. Door oefeningen goed doordacht in opbouwende stapjes aan te bieden, oefeningen in meerdere variaties aan te bieden zodat het nooit saai zal zijn. We zullen dus op een zo creatief mogelijke manier lesgeven en meedenken met elke combinatie.

Kortom in welke discipline je ook een workhop of privéles volgt, het zal voor zowel mens als dier een leerzaam feestje zijn! Houdt de agenda in de gaten wanneer Gwepie’s in Nederland is en bel gerust wat in die periode de mogelijkheden zijn. We kijken naar jullie aanvragen uit! Groeps privéles(sen) zijn mogelijk voor een totaalprijs voor 1-5 personen bedragen de kosten hiervan € 45,- per uur.