Contact met Gwen

Les Chiens Sportives

Gw.E.H.B.O
(Gwepie's eerste hulp bij opvoeden en gedrag)

 

Gwen Pieters

gwen@leschienssportives.com

+31 (0)6-15519965

Gwepie’s agenda in Nederland!

Vanaf april 2018 woont en werkt Gwen in Frankrijk. Ze zal echter nog regelmatig Nederland aandoen en met plezier en passie workshops en privé lessen of gedrags adviezen geven!
De eerste workshopweken in Frankrijk zijn reeds geboekt door cursisten. Heeft u ook interesse en bent u benieuwd naar dde mogelijkheden kijk dan onder het kopje workshopweken in het hoofdmenu. Een deel van Februari 2020 zal Gwen in Nederland zijn onder andere voor het verzorgen van workshops. Ook zijn er nog mogelijkheden om privélessen af te spreken. Verderop in het jaar zal Gwen met enige regelmaat een tijdje in Nederland zijn en zal daar dan ook weer beschikbaar zijn voor het geven van workshops, gedrags consulten en privé lessen. De data zijn nu nog niet bekend, houdt onze website en Facebook pagina in de gaten.

Heeft u belangstelling of vragen? Stuur gerust even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. wij beantwoorden graag uw vragen.

setjeVoor zowel de GwEHBO ( Gwepie’s eerste hulp bij opvoeding en gedrag) als de GwWorkshops ( Gwepie’s workshops en privélessen ) is het ook mogelijk contact op te nemen via onderstaande gegevens:

Gwen Pieters
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-15519965