Back to Top

Gwepie’s agenda in Nederland!

Vanaf april 2018 woont en werkt Gwen in Frankrijk. Ze zal echter nog regelmatig Nederland aandoen en met plezier en passie workshops en privé lessen of gedrags adviezen geven!
De eerste workshopweken in Frankrijk zijn reeds geboekt door cursisten. Heeft u ook interesse en bent u benieuwd naar de mogelijkheden kijk dan onder het kopje workshopweken in het hoofdmenu. Van 14 t/m 22 Februari 2020 en van 15 tot en met 22 juni zal Gwen in Nederland zijn onder andere voor het verzorgen van workshops. Ook zijn er nog mogelijkheden om privélessen af te spreken. Ook in november zal Gwen een tijdje in Nederland zijn en zal daar dan ook weer beschikbaar zijn voor het geven van workshops, gedrags consulten en privé lessen. De data zijn nu nog niet bekend, houdt onze website en Facebook pagina in de gaten.

Heeft u belangstelling of vragen? Stuur gerust even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. wij beantwoorden graag uw vragen.

setjeVoor zowel de GwEHBO ( Gwepie’s eerste hulp bij opvoeding en gedrag) als de GwWorkshops ( Gwepie’s workshops en privélessen ) is het ook mogelijk contact op te nemen via onderstaande gegevens:

Gwen Pieters
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-15519965